Termeni și condiții

 

Utilizarea site-ului www.azuro.ro implică acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos. Recomandăm citirea acestora. Administratorul site-ului www.azuro.ro (denumit în această speță „Administrator”) își asumă dreptul de a modifica și structura conținutul acestui site precum și acești termeni și condiții de utilizare fără o notificare prealabilă sau o altă avertizare a persoanelor care il accesează, denumite în această speță „Utilizatori”.

Site-ul www.azuro.ro este administrat de către S.C. Serena Blue S.R.L., RO 21509024 – J13/1109/2007, Str. Tudor Vladimirescu, bl. CK 14, Loc. Mihail Kogălniceanu, Constanța.

CONTINUT SI DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ
Întregul conținut al site-ului (fotografii, texte, date tehnice, prețuri și alte informații care se gasesc pe site-ul www.azuro.ro, vor fi denumite în continuare conținut) este apărat de legile în vigoare pentru protecția drepturilor de autor și nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, în alte scopuri decat cele expres și legal permise. Folosirea fără acordul scris al administratorului a oricaror elemente enumerate mai sus, constituie o încălcare a termenilor și condițiilor și se pedepsește în conformitate cu legile în vigoare (administrativ, civil sau penal). Sunteți de asemenea de acord să nu afectați și interferați în vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restricționează utilizarea, copierea unui conținut sau elemente care întăresc limitele de utilizare a site-ului sau a conținutului acestuia.

DISPONIBILITATEA MAGAZINULUI
Administratorul își rezervă dreptul de a modifica, structura și organiza oricare pagină sau subpagină a site-ului în orice moment și la orice interval de timp liber ales, având dreptul de a întrerupe temporar sau permanent, parțial sau în totalitate serviciile puse la dispozitia utilizatorilor prin intermediul acestui site fără vreo notificare prealabilă individuala sau generală.

DREPTURILE CONSUMATORILOR DE DENUNTARE
Vă rugăm să vă asigurați mereu ca ați verificat specificațiile produsului înainte de a-l cumpăra. Raporturile comerciale dintre cumpărător și www.azuro.ro sunt reglementate oficial de Ordonanța Guvernului 130/2000, privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță.

Conform legislației în vigoare, renunțarea la cumpărare este aplicabilă doar clienților cu atribut de persoane fizice. Dacă sunteți nemulțumit/ă de un produs, îl puteți returna în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea acestuia. În acest caz, produsul va trebui returnat în starea inițială, fără urme de uzură (în ambalajul original, cu toate etichetele și documentele primite). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de către client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face în cel mult 14 de zile de la primirea returului.

Aceste dispoziții se aplică conf. O.G. 130/2000, în cazul achiziționarii de produse de pe acest site folosind tehnicile de comunicare la distanță. Clientul nu are dreptul să opteze decât o singură dată pentru returnarea/înlocuirea unui produs în condițiile art 4 alin.1 lit b) din O.G. 130/2000. Administratorul www.azuro.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor de pe site, însă nu poate garanta și nu își poate asuma răspunderea că informațiile sunt corecte, complete sau actualizate iar serviciile oferite prin acest site sunt accesibile, neîntrerupte si fără erori. Prețurile, ofertele, situația stocului, specificațiile și imaginile pot fi schimbate fără o notificare prealabilă. Fotografiile produselor prezentate au caracter informativ. Toate preturile și produsele prezentate pe site sunt valabile în limita stocului disponibil.

LIVRAREA PRODUSELOR
Prețurile afișate sunt în lei (RON) și contin TVA. Costurile livrărilor (taxele de poștă sau curierat) sunt suportate de către client. Livrările se fac numai pe teritoriul României. Costul transportului se calculează automat în funcție de greutatea produselor, în strânsă colaborare cu curieratul sau serviciile poștale.

Comanda efectuată va fi confirmată prin email sau telefonic și va fi onorată în limita stocului disponibil. În cazul comenzilor plasate în afara programului de lucru, acestea vor fi preluate în următoarea zi lucrătoare. Nu se trimit colete sâmbăta, duminica și în zilele de sărbători legale.

Expedierea se efectuează în 24-48 de ore de la data confirmării comenzii. În cazul unei comenzi confirmate, dar care nu poate fi expediată (evenimente neprevăzute), comanda se va anula și clientul va fi anunțat în cel mai scurt timp posibil. În cazul unor condiții de logistică ce nu permit livrarea în termenul de livrare obișnuit, ne asumăm dreptul de a extinde acest timp de livrare, informând clientul în prealabil.

Nu semnați pentru primirea coletului înainte de a verifica integritatea acestuia. Neridicarea coletului va atrage sistarea oricăror livrari ulterioare către dumneavoastră.

DESPRE FRAUDĂ
În scopul accesării și utilizării anumitor sectiuni ale site-ului, poate fi necesară crearea unui cont personal. Prin prezenta declarați că vă asumați integral responsabilitatea pentru toate și oricare dintre activitățile realizate prin intermediul contului pe care îl deschideți pe website și vă sfătuim să asigurați securitatea parolei contului sau a altor date de acces. În cazul în care securitatea contului pe care îl dețineti este compromisă, trebuie să anunțați imediat administratorul site-ului. Administratorul nu este responsabil pentru daunele care vă sunt cauzate prin utilizarea neautorizată a contului. Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a afecta în vreun mod site-ul www.detricotat.ro sau conținutul acestuia va fi considerată tentativă de fraudă și vor fi anunțate organele competente.

DREPTURI APLICABILE
Prin folosirea site-ului www.detricotat.ro, utilizatorul se declară de acord asupra faptului că legile române vor guverna Termenii și condițiile de utilizare și orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizator și administrator. în cazul unor eventuale conflicte se va încerca mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă, iar dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi soluționat în instanță, în conformitate cu legile române în vigoare.

Dacă aveti întrebări sau nelămuriri în legătura cu acești termeni de utilizare, nu ezitați să ne contactați prin intermediul formularului de contact sau la adresa de email contact@detricotat.ro. Clientul își asumă în totalitate răspunderea fiind de acord cu acești termeni și condiții.

Contactează-ne!

 

 Adresa: Str. Tudor Vladimirescu, bl. CK 14, Mihail Kogalniceanu, Constanta

 Telefon: 0737-748-807

 Email: contact@detricotat.ro