Confidențialitate

 

Această pagină stabilește modul în care magazinul nostru folosește și protejează orice informații pe care dumneavoastră le transmiteți atunci când utilizați acest site.

Magazinul nostru este decis să se asigure că intimitatea dumneavoastră este protejată. În cazul în care vă rugăm să furnizați anumite informații prin care puteți fi identificat atunci când utilizați acest site, puteți fi siguri că aceste informații vor fi utilizate numai în conformitate cu această declarație de confidențialitate.

Magazinul nostru poate modifica această politică ocazional, prin actualizarea acestei pagini. Verificați această pagină, din când în când, pentru a vă asigura că sunteți mulțumit cu orice modificări.

CE INFORMATII COLECTĂM:
S-ar putea să colectăm următoarele date:

– nume, prenume;
– informații de contact care ar putea include telefon și email;
– informații demografice, ca și coduri poștale, preferințe, interese;
– alte informații relevante, pentru sondaje, clienți sau oferte.

CE FACEM CU INFORMATIA COLECTATĂ:
– Evidență internă.
– Îmbunătățirea serviciilor și a produselor.
– Periodic putem trimite email-uri promoționale despre produse noi sau oferte speciale, sau alte informații pe care credem că le puteți găsi interesante, folosind adresa de e-mail pe careați furnizat-o.
– Ocazional, este posibil să utilizăm informațiile dumneavoastră pentru a vă contacta în scopuri care țin de cercetarea de piață. Vă putem contacta prin e-mail sau telefonic.
– Putem folosi informațiile pentru a personaliza site-ul în funcție de interesele dumneavoastră.

SECURITATEA DATELOR
Ne angajăm să asigurăm securitatea informațiilor dumneavoastră. În acest sens și cu scopul de a preveni accesul neautorizat sau divulgarea informațiilor cu caracter privat, am pus în aplicare proceduri fizice, electronice și manageriale adecvate pentru a proteja și securiza informațiile pe care le colectăm online.

LINK-URI CĂTRE ALTE SITE-URI
Site-ul nostru poate conține link-uri către alte site-uri pe care noi le considerăm de interes. Cu toate astea, o dată ce ați folosit aceste link-uri și ați părăsit site-ul nostru, ar trebui să rețineți că noi nu avem nici un control asupra celuilalt site. Drept urmare, nu putem fi responsabili pentru protecția și confidențialitatea oricăror informații pe care le furnizați în timp ce vizitați aceste site-uri. Așadar, aceste site-uri nu sunt guvernate de această declarație de confidențialitate. Când accesați alte site-uri non-detricotat.ro fiți atenți și căutați declarația de confidențialitate aplicabilă pe site-ul în cauză.

CONTROLUL INFORMATIEI CU CARACTER PRIVAT
Puteți să restricționați colectarea sau utilizarea informațiilor dumneavoastre personale în următoarele moduri:

– ori de câte ori vi se cere să completați un formular de pe site, căutați caseta pe care puteți sa bifați pentru a indica faptul că nu doriți ca informațiile să fie utilizate de către oricine, în scopuri care țin de marketing.

-dacă ați acceptat anterior ca noi să folosim informațiile dumneavoastră personale în scopuri de marketing, puteti schimba această decizie in orice moment, printr-un email la contact@detricotat.ro.

Noi nu vom vinde, distribui sau închiria informațiile dumneavoastră personale către terțe părți decât dacă avem permisiunea dumneavoastră sau ni se cere prin lege să facem acest lucru. Putem folosi datele personale pentru a vă trimite informații promoționale despre terțe părți care credem că ar putea fi interesante, dar doar dacă ne spuneți că doriți ca acest lucru să se întâmple.

În cazul în care considerați că oricare informații pe care le detinem despre dumneavoastra sunt incorecte sau incomplete și nu le puteți modifica, vă rugăm să scrieți pe e-mail, la adresa de mai sus. Vom corecta cu promptitudine orice informații care se dovedesc a fi incorecte.

Contactează-ne!

 

 Adresa: Str. Tudor Vladimirescu, bl. CK 14, Mihail Kogalniceanu, Constanta

 Telefon: 0737-748-807

 Email: contact@detricotat.ro